T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ÇAYKARA - TAŞKIRAN İMAM HATİP ORTAOKULU

OKUL MÜDÜRÜ HÜSEYİN BULUT'UN 2021-2022 YIL SONU MESAJI

Kıymetli Öğretmen arkadaşlarım, Değerli  Veliler, Sevgili Öğrenciler,

06 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayan 2021–2022 eğitim-öğretim yılını başarı ile tamamladık. Bu zaman içerisinde göstermiş olduğunuz  gayret ve çalışmalarınızdan dolayı herkese gönülden teşekkür ediyoırum.

Saygı Değer Anne Babalar,

Güzel bir geleceğe biraz daha yaklaştığımız bugün, karnelerin sembolik bir değeri  olduğunu unutmayalım. Göz bebeğimiz yavrularımızın hayatlarını belirleyecek en önemli etken, yüreklerindeki ve zihinlerindeki birikimdir.  Çünkü;  her öğrenci keşfedilmeyi bekleyen değerler hazinesidir. Dolayısıyle karnelere değil çocuklara sarılalım.

Sevgili Öğrenciler,

Alın teriyle bezenmiş bir yılın ardından çabanız ve başarınız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Yarınlarımızın teminatı olarak sizler bizim için tahmin edemeyeceğiniz kadar çok değerlisiniz. Hayatta başarı için önce inanmak, sonra da hedefe varana kadar yılmadan çalışmak gerekir. Hak ettiğiniz tatil döneminde; öncelikle dinlenmenizi, bol bol kitap okumanızı, ailenizle güzel vakit geçirmenizi, sizi mutlu edecek sosyal-kültürel ve sportif etkinliklerde bulunarak kendinizi geliştirmenizi öneriyorum.

İradenize sahip olun, olumsuz istek ve arzularınıza uymayın. Vicdanınızın, aklınızın ve vahyin emrine uyun.Öğrendiklerinizi hayatınızda uygulayın. Ayrılıklardan   uzak durun, birlikten, kardeşlikten yana olun, Kendinizle ve Rabbinizle barışık olun, Hayatın sıkıntı ve zorluklarla imtihan olduğunu bilin, azimli, kararlı ve çalışkan olun, İnancınızı da unutmayın insanlığınızı da. İçinizdeki ışığı hiç söndürmeyin, İnsanlara hep ışık olun. Güzel insanlar olduğunuzu unutmayın, sizden ortaya çıkacak iyilik ve kötülüklerin sizinle birlikte ailenize çevrenize ve en önemlisi dininize de etki edeceğini asla unutmayın.

Değerli Meslektaşlarım,

Eğitimde başarı, sizin özverili çalışmalarınızla gerçekleşmiştir. Sizin ufkunuz öğrencilerinizin ufku; onların başarısı sizin başarınızdır. Eğitimin her aşamasında sizin emeğiniz büyüktür. Dinlenmeyi en az öğrenciler kadar sizler de hak ediyorsunuz. Ülkemizin her bir ferdi sizlere minnettardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; sevgili öğrencilerimizi, değerli Öğretmenlerimizi ve fedakâr velilerimizi başarılı bir eğitim öğretim dönem sonu nedeniyle tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle,

Saygılar sunuyorum.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.06.2022 - Güncelleme: 17.06.2022 23:18 - Görüntülenme: 213
  Beğen | 6  kişi beğendi