OKULUMUZDA MEYVE FİDANI ETKİNLİĞİ

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu, Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu ve Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Geleneksel FİDAN DİKME etkinliği gerçekleştirdi. Çevremizdeki dedelerimizin diktiği zamanla yaşlanmış ve verimsizleşmiş meyve ağaçlarını yenileme amacı ile 4. sünü düzenlediğimiz SENİN DE DİKİLİ BİR MEYVE AĞACIN OLSUN etkinliği kapsamında önce öğrencilerimize fidanların nasıl dikileceği anlatıldı daha sonra her öğrenciye ARMUT, ELMA ve TRABZON HURMASI fideleri dağıtıldı. Öğrenciler meyve fidanlarını evlerine götürerek istedikleri yere dikeceklerdir. Etkinliğe katılan Çaykara Belediye Başkanı sayın hanefi Tok, Çaykara Milli Eğitim Müdürü sayın Ahmet ÇAMURALİ, şube müdürü Sayın Numan TUNCER, İlçe Tarım Müdürü Sayın Ersin Birkan ve İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanları ile meyve fidanlarımızı temin eden SAKARYA TRABZONLULAR DERNEĞİ başkanı Sayın Prof. Dr. Fehmi ÇELEBİ Adına başkan yardımcıları Sayın Necati Engin GÜNEŞ, Sayın Hasan Özer ve Çamlıbel Muhtarı Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Abdullah Kulaç başta olmak üzere katılım sağlayan tüm velilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

10-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-2024

Yayın: 10.03.2024 - Güncelleme: 10.03.2024 22:52 - Görüntülenme: 25