İDRİS HACIMAHMUTOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

20.10.1965 yılında Trabzon ili Çaykara İlçesi Çayıroba Köyünde dünyaya geldi. Babası öğretmen Ahmet HACIMAHMUTOĞLU ve annesi ev hanımı Seher HACIMAHMUTOĞLU dur. Çaykara Uzungöl İlkokulu, OF Balaban Ortaokulu ve Of Şehit Ahmet Türkkan Lisesinden mezun oldu. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Erzincen Eğitim Yüksek Okulunu bitirdi. Sıvas ve Trabzon da kısa süreli vekil öğretmenlik yaptı. 23.09.1991 yılında öğretmen olarak atandı. Erzurum ili Şenkaya İlçesi Esenyurt ve Sarıyar Köylerinde Öğretmen ve Müdür yetkili olarak çalıştı. Daha sonra Trabzon un Of ilçesinde Çataldere İlkokulunda öğretmen ve müdür olarak çalıştı. Of Merkez Şehit Ali Bulut İlkokulunda öğretmen olarak, Çaykara ilçesi Uzungöl İlkokulunda müdür olarak görev yaptı. Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu , Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu  ve Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu´nda müdür olarak görev yaptı.  Halen . Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu´nda müdür olarak  görev yapmaktadır. Askerlik görevini Antalya Topcular’da 1992 yılında yapan İdris HACIMAHMUTOĞLU evli ve üç çocuk babasıdır.