TAŞKIRAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Müdür Hüseyin BULUT 0532 346 70 83
Adres
TAŞKIRAN MAH. LOKMANLI KÜME EVLERİ TAŞKIRAN MUSTAFA LER ORTA OKULU BLOK NO 10 ÇAYKARA / TRABZON
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı,kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran,analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı;dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu;yönetici öğretmen,personel, öğrenci ve velilerin iş birliği ile bölgemizde ve ülkemizde herkes tarafından tercih edilen "Seçkin bir Okul"olmaktır.
Misyon
Mustafa Kemal´in "Uygar Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen,Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan,vatanını,milletini ve bayrağını seven; Atatürk ilkelerinin ışığında, Milli Eğitimimizin Temel Amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen , okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Satrançta ilçe ve ilde dereceler.
PAZARTESİ GÜNLERİ: 08:40-16:00 DİĞER GÜNLER:08:40-15:10
Trabzon-Of-Çaykara-Taşkıran
6 Öğrenci servisimiz mevcuttur.
Taşkıran Mahallesi/Çaykara/Trabzon
il:90 km ilçe:10 km
Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, satranç
"YARIN AKŞAM SİZDEYİZ" Veli ziyareti.