Sayın velilerimiz. Bilidiğiniz üzere Trabzon ilimizde gerçekleştirilen minikler ve küçükler satranç turnuvalarında bazı öğrencilerimiz derece yapmıştı. Bu öğrencilerimizi 23 aralık pazartesi günü ödülledirmeyi düşünüyoruz. Lütfen tüm öğrencilerimiz okulda hazır bulunsunlar. İsteyen velilerimiz de gelebilir.

Sayın velilerimiz. Bildiğiniz üzere okullar hayat olsun kapsamında sosyal etkinlikler için ( Düğün, nişan, kına vb. ) okulumuz konferans salonunu halkımıza açabilmekteyiz. Yalnız salonumuzu kullanmak isteyenlerin en az onbeş gün önceden müracaat etmesi gerekmektedir. Zira olur alınması  veya başka kişilerle programın çakışmaması  için önceden bilgi sahibi olmalıyız.

Sayın velilerimiz. Karneler yaklaşmaktadır. Bazı öğrencilerimiz işin ciddiyetini kavramış ve gerçekten ders çalışmayı artırmıştır. Henüz hiç geç kalmış sayılmayız. Öğrencilerinizi ders çalışmaya özendirerek onlara uygun ortamlar oluşturunuz.

Sayın velilerimiz günümüzün en önemli hastalıklarından biri de OBEZİTE dir. Zamanımızda öğrencilerimiz çok fazla hare ket edememekte ve çok sağlıklı beslenememektedir. Bizler okul olarak öğrencilerimize sağlıklı besinler vermekte devamlı spor yaptırmaktayız. Çaykara toplum sağlığı merkezi tarafından sizlere gönderilen bröşürleri okuyarak okuldaki çalışmaları sizler de evde devam ettiriniz.

Sayın velilerimiz. Birinci dönem yaklaşmaktadır. Öğrencilerimiz ikinci sınavlara girmiş veya girecekler. E_OKUL sisteminden öğrencilerinizin durumlarını, sınav tarihlerini, Okuduğu kitap sayılarını ve diğer bilgileri görerek şimdiden tedbir alınız.

Sayın velilerimiz. Okulumuzda kutlamış olduğumuz Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle bir hatıra panosu hazırlamıştık. Öğrencilerin bireysel olarak, gurupça, öğretmenleri ile veya okul müdürü ve müdür yardımcıları ile çekilen fotoğrafları okul sitemizde mevcuttur.

Sayın velilerimiz. Okulumuzda öğrencilerimize afet ve acil durum eğitimi verildi. Velilerimizin de bilgilenmesi amacı ile öğrencilere bröşürler dağıttık. Lütfen bu bröşürleri sizler de okuyunuz. İnşallah herhangi bir doğal afet olaz. Fakat her ihtimale kerşı bilgili olmalıyız. Unutmayalım ki bilgi yalnızca bizim için değil diğer insanlara yardım yapabilmemiz iöçin de gereklidir.

Sayın velilerimiz. Yarın 20.12.2019 cuma günü okulumuz dördüncü sınıf öğrencileri  yüzme kursuna gidecektir. Lütfen öğrencilerin terlikleri, havluları ve şortları yanlarında bulunsun. Yüzme konusunda epey yol aldık. Artık çocuklarımız iki metrelik havuzda ders görüyorlar. Yanı bir kısmı iyice yüzmeyi öğrenmiş durumda.

Taşkıran Eğitim Kurumları gece etütleri devam ediyor. Bu gün gece etütlerimizde okulumuza Çaykara Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ÇAMURALİ ve Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Numan TUNCER Bey'ler ziyarette bulundular. Bir süre öğrencilerimizle sohbet ettler. Müdürlerimize teşekkür ederiz.

Sayın velilerimiz okullarımızda yapılan tutum yatırım ve Türk malları haftası etkinlkikleri için özenle hazırlayıp göndermiş olduğunuz yiyeceklerden dolayı teşekkür edriz. Lütfen yiyecekleri göndermiş olduğunuz kapları öğrencilerinize aldırınız.

Okulumuzun bazı öğrencilerinin kardeşleri okulumuza geldi. Ağabey veya ablalarını bekleyen minikler okul bahçemizdeki çocuk parkında bir süre eğlendi. Sayın veliler okulumuzdaki oyun parkı müsaittir. Güzel havalarda çocuklarınız oyun parkından yararlanabilir. Okulumuzun bölümlerini ve ana sınıfımızı ziyaret edebilir.

Sayın velilerimiz bugün okulumuzda ortaokullarımızın ve öğretmenlerimizin düzenlemiş olduğu TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI etkinliklerini gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz değişik yiyeceklerin ve meyvelerin tadına bakarak sevdikleri yiyeceklerden doyasıya yediler. Yarın 18.12.2019 çarşamba günü  ilkokul öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırlayacakları  TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI kutlaması yapılacaktır.

Sayın Velilerimiz; Taşkıran Eğitim Kurumları olarak 2019/2020 Eğitim Öğretimin 1.Dönemini geride bırakmaya az bir süre kaldı. E-Okul  veli bilgilendirme  sayfasından öğrencilerimizin sınav tarihleri,sınav notları,devamsızlık durumları ve okuduğu kitap sayıları ile ilgili bilgilerini kontrol edebilirsiniz.Çocuğunuzun 2.sınavlar için daha iyi motive edebilirsiniz.Öğrencilerimizin gelişiminde veli takibi ve ilgisi onların gelişimine büyük katkılar sağlamaktadır.