Sayın velilerimiz. Okulumuzun WEB sitesi aktif olarak kullanılmaktadır. Okulumuzda yapılan tüm çalışmalara , etkinliklere ve aklınıza gelebilecek olan herşeye karşı yapılabilecek, haber ve duyuru değeri olan haberler ve duyurular okul WEB sitemizde yayımlanmaktadır. Okul sitemizi ziyaret ederek konuyla ilgi bilgilenebilirsiniz.

Sayın velilerimiz okulumuzda öğrencilerimize öğle yemeği verilmektedir. Verilen yemek listesi aylık olarak belirlenerek okul sitemizde duyurular bölumünde yer almaktadır. Yemek listemizi kontrol ederek öğrencininizin herhangi bir yemeğe karşı allejisi varsa bu bilgileri okul idaresi ile paylaşması gerekmektedir.

Okulumuz öğrencilerine vermiş olduğumuz AÇIK RIZA ONAYI kağıtlarını bazı velilerimiz okumamış ve yanlış anlamıştır. Lütfen açıklamayı dikkatle okuyunuz. Bazı öğrenciler ise evde unutmuştur. Sayın veliler açıklama kısmını dikkatle okuyarak evrakları imzalayınız ve okul idaresine gönderiniz. Anlaşılmayan konularda okul idaresini arayabilir ve danışabilirsiniz.

Okulkumuzda yıl sonu için hazırlana tiyatro çalışmaları devam ediyor. Kisa ve güldürü türünde birkaç oyundan oluşan tiyatro çalışırken de öğrencilerimizi güldürüyor. Öğrencilerin değişik kabiliyetlerinin ortaya çıkmasını sağlayan tiyatromuzun oynanma tarihini okul sitemizde ileride yayımlayacağız.

Okulumuzda taşımalı eğitim kapsamında on üç mahalleden on araçla taşıma yapılmaktadır. İçinde bulunduğumuz kış mevsimi nedeniyle öğrencilerimizin güvenliği açısından okul servislerimiz ilçe trafik jandarma ekipleri tarafından sık sık kontrol edilmekte ve servis şoförlerimize gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10 uncu maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanmıştır.

Kurumumuzca, siz ve öğrencinize ait görsel ve işitsel kişisel veriler eğitim ve öğretim süreçleri kapsamında düzenlenen faaliyetlerin kamuoyu ile paylaşımı ve tanıtımı amacıyla 6698 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin birinci fıkrası gereği ilgili kişinin "açık rızasının alınması" işleme şartına dayalı olarak otomatik veya otomatik olmayan yolla işlenecektir. Öğrencilere verdiğimiz açık rıza onayı belgelerini imzalayarak okul idaresine gönderiniz.

Okulumuzdaki taşımalı öğrencilere her gün öğle yemeği vermekteyiz. 2020 şubat ayı yemek listesi aşağıdaki gibidir. Velilerimizin ilgisine.

Karne tatilinde okulumuzun tüm elektrik tesisatı kontrol edildi. Arızalar giderildi. Lambalar, pirizler, anahtarlar ve sigortalar kontrol edildi. Muhtemel tehlikeler tesbit edilerek bertaraf edildi. Artık okulumuz daha güvenli, daha aydınlık ve daha tasarruflu olacak. Okul müdürümüz İdris HACIMAHMUTOĞLU'na teşekkür ederiz.

Okulumuz Türkçe dersi öğretmenlerinden Fatma CORA (ÇOBAN) il içi eş durumu tayıni ile Tarabzon ili Akçaabat ilçesine tayin olmuştur. Öğretmenimiz karne tatilinde okulumuzdan ayrılarak yeni okulunda göreve başlamıştır. Öğretmenimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder yeni okulunda başarılar dileriz.

Okulumuzda sınıflarda, öğretmenler odasında, idarı kısımda ve konferans salonunda bulunan tüm sıralar, masalar, sandalye ve koltuklar tek tek elden geçirildi. Gerekli bakım onarım ve değiştirme işlemleri yapıldı. Özellikle destek elemanımız Faruk AĞIRMAN'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Okullarımızda karne tatili arasında değişik çalışmalar gerçekleştirildi. Okulumuzun dolapları, kapı ve pencereleri kontrol edilerek bakım, onarım ve gerekli değiştirmeler yapılarak eğitim ve öğretime hazır hale getirildi. Çalışmalarda emek harcayan ve bizzat tamirat yapan Ahmet AYDIN'a teşekkür ederiz.

Okulumuzda karne tatili arasında tüm kalorifer petekleri kontrol edildi. Arızalı vanalar değiştirildi. Su kaçakları sıkıştırıldı ve peteklerin havaları alındı. Artık okulumuz daha sıcak olacak. İçinde bulunduğumuz soğuk kış aylarında öğrencilerimiz üşümeyecek. Kaloriferlerimizin kontrolu ve bakımını yapan okul servis şoförlerinden Sayın cavit BAHADIR'a kurumlarımız adına teşekkür ederiz.

Ock

Okullarımızda karne heyecanı devam ediyor. Öğrencilerle birlikte onbeş gün tatile çıkacak olan öğretmenlerimiz de öğrenciler gibi heyecanlı idi. Taşkıran Eğitim Kurumları olarak tüm öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda 2019 - 2020 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu karneler veriliyor. Okulumuz yedinci sınıf öğrencileri ve öğretmenleri sınıflarında KARNE HATIRASI panosu oluşturdu. Öğrencimiz Tülin YAVUZ'a karnesini veren okul müdür yardımcımız Cemil GÜNER isteyen velilerimizin ve öğrencilerimizin pano önünde karne hatırası fotoğrafı çekilebileceğini söyledi.

Ock

Taşkıran Eğitim Kurumları 2019 - 2020 eğitim - öğretim yılı birinci dönem sonu karne törenimize katılan Kaymakamımız Sayın Salih ÇİĞDEM'e, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ÇAMURALİ'ye Şube müdürümüz Sayın Numan TUNCER'e, Garnizon komutanımıza, diğer  komutanlarımıza, Karakol amiri ve polislerimize ve velilerimizle diğer katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.